Spinny Huolenpitopalvelu 

Uusi Spinny Huolenpitopalvelu tarkoittaa tiivistettynä sitä että asiakas/myyjä itse hinnoittelee tavaransa, päättää hinnoista, kiinnittää hintalaput, ja laittaa tavarat pöytään ensimmäisen kerran. Spinny puolestaan siistii ja täydentää pöytää viikon aikana sekä varastoi täydennettävät tuotteet pöydässä sijaitsevassa Spinnyn omistamassa täydennysastiassa.

Palvelun hyötyjä

Palvelu vapauttaa myyjän siitä että hänen pitäisi käydä koko ajan paikan päällä Spinnyssä siistimässä ja täydentämässä pöytää. Toisaalta myyjä saa itse kaiken tuoton pöydästä vähennettynä palvelun hinnalla (pöytä+huolenpitopalkkio) ja provisiolla. Ja pöydän siisteys on yksi tärkeä tekijä hyvälle myynnille. Spinny hoitaa siistimisen ja täydennyksen joten välttämättä asiakkaan ei tarvitse käydä paikan päällä ollenkaan viikon aikana, tai ehkä vaan tuomassa lisää myytävää tavaraa kun tarpeen. Hinnat hintasivulla ja tarkemmat ehdot sopimusehdoissa kohdassa 7.

Palvelu varataan kuten normaali pöytäpaikka, ja sieltä valitaan kohdasta Lisäpalvelut "Spinny Huolenpitopalvelu". Palvelun voi varata 1 tai 2 viikon varauksille, ei 4 viikon varauksille.