Spinny Huolenpitopalvelu (uutuus 21.1.2020 alkaen)

Uusi Spinny Huolenpitopalvelu tarkoittaa tiivistettynä sitä että asiakas/myyjä itse hinnoittelee tavaransa, päättää hinnoista, kiinnittää hintalaput, ja laittaa tavarat pöytään ensimmäisen kerran. Spinny puolestaan siistii ja täydentää pöytää viikon aikana sekä varastoi täydennettävät tuotteet pöydässä sijaitsevassa Spinnyn omistamassa täydennysastiassa.

Palvelun hyötyjä

Palvelu vapauttaa myyjän siitä että hänen pitäisi käydä koko ajan paikan päällä Spinnyssä siistimässä ja täydentämässä pöytää. Toisaalta myyjä saa itse kaiken tuoton pöydästä vähennettynä palvelun hinnalla (pöytä+huolenpitopalkkio) ja provisiolla. Ja pöydän siisteys on yksi tärkeä tekijä hyvälle myynnille. Spinny hoitaa siistimisen ja täydennyksen joten välttämättä asiakkaan ei tarvitse käydä paikan päällä ollenkaan viikon aikana, tai ehkä vaan tuomassa lisää myytävää tavaraa kun tarpeen. Hinnat hintasivulla ja tarkemmat ehdot sopimusehdoissa kohdassa 7.

Palvelu varataan kuten normaali pöytäpaikka, ja sieltä valitaan kohdasta Lisäpalvelut "Spinny Huolenpitopalvelu". Palvelun voi varata 1 tai 2 viikon varauksille, ei 4 viikon varauksille.

Spinny Kokonaispalvelu - Kiinteähintainen (uutuus 21.1.2020 alkaen)
Spinny Kokonaispalvelu - se perinteinen

Spinny Kokonaispalvelu - kiinteähintainen on uusi palvelu joka aloittaa 21.1.2020. Siinä asiakas maksaa palvelun etukäteen kuten normaalin pöytävuokran. Palvelun voi varata 1, 2 tai 3 viikoksi.

Viikkohinta sisältää 60 tuotteen (2 arkkia) hinnoittelun, pöytään laiton, pöydän siistimisen ja täydennyksen varauksen ajalta arkipäivisin paitsi aloitus tai lopetuspäivänä. Lisäarkin voi ostaa erikseen joka sisältää yhden arkin verran (30 tuotetta) hinnoittelun ja pöytään laiton.

Palvelu sopii asiakkaille joilla on erityisesi erittäin laadukasta / kalliimpaa merkkitavaraa ja vaatetta, ja myyntitulo-odotus on suuri, sillä kiinteän palvelupalkkon ja pienen myyntiprovision jälkeen asiakas saa koko myyntituoton itselleen, jolloin tämä on huokuttelevampi vaihtoehto kuin provisiopohjainen malli.

Hinnat hintasivulta ja  tarkemmat erityisehdot kiinteähintaisesta Spinny Kokonaispalvelusta sopimusehtojen kohdasta 15.

Palvelunumerot 1150-1199 varaustaulukossa kirppari-kallessa.

Nyt tarjoamme helpon tavan myydä tarpeettomat vaatteesi ja kodin tavarasi helposti. Pakkaat vain tavarat jätesäkkeihin tms kasseihin, merkitset kassien päälle nimesi ja rekisteröidyt asiakkaaksemme. Ja tuot tavarat meille noin viikkoa ennen varauksen alkua. Palvelun kesto on 3 viikkoa tai vähemmän jos tavara loppuu. Ja jos myynti vetää erittäin hyvin ja tavaraa riittää ja se on laadukasta voimme päättää jatkaa tapauskohtaisesti aikaa aina 6 viikkoon.

Hinnoittelemme ja myymme tavaraasi palvelun aikana ja pidämme pöytää siistinä. Voit seurata myyntiä etänä ja tilitykset maksamme viikottain kunhan ensialkuun olemme vähentäneet niistä aloitusmaksun.

Helppoa ja vaivatonta eikö totta !  Varaa nyt vaikka heti Spinny Kokonaispalvelu. Hinnat löytyvät sivulta "hinnat ja varaukset" ja tarkemmat ehdot sopimusehdoista joka löytyy"rekisteröityminen" sivulta. Palvelunumerot 1100-1140 varaustaulukossa Kirppari-Kallessa.