Spinnyn Syysspäinät 22  -  13.9-24.10.2022

Ostajalle

Tule tekemään huippuedullisia löytöjä Spinnyn Syyssäpinöille. Myyjiä on paljon ja myös edullista tavaraa isoille alennuksilla. Alennukset pöytäkohtaisia ja voivat olla jopa -20%--50%.

Tervetuloa Säpinöille!

Myyjälle

Mistä on kysymys?
Spinny käynnistää jälleen, noin kuukauden kestävän ale kampanjan, jossa 
alennukset ovat jopa "-20% - -50% ale osallistuvissa pöydissä".


Kampanjan ehdot ja pääkohdat:
- Kampanja-aika on ti 13.9-pe 24.10.2022.
- Annetaan kassalla -20%--50% alennus ostaville asiakkaille kaikista tuotteista kaikissa kampanjassa mukana olevissa pöydissä.

- Myyjä päättää oman alennuksensa, ja kaikki myyjän tuotteet ovat tuon alennuksen piirissä.
- Spinny markkinoi kampanjaa paikallislehdissä .
- Spinny tiedottaa liikkeen seinällä mitkä pöydät osallistuvat kampanjaan.
- Spinny ohjelmoi alennukset pöytiin sekä antaa "Säpinät" - Alelaput myyjille kiinnitettäväksi pöytiinsä.
- Jos sinulla on useampi pöytä, sinun täytyy joko olla mukana kaikilla pöydilläsi tai sitten ei millään, sillä ale on myyjäkohtainen, ei pöytäkohtainen

Mitä teet päästäksesi mukaan?

- Jos haluat osallistua kampanjaan, varaa mahdollisimman pian normaalisti myyntipöytä niille viikoille kampanja-ajalle kun haluat. (Pöytiä on rajoitetusti). Ilmoita sitten myymälään joko paikan päällä tai soittamalla 045 227 0020 (kiirevaraus) että olet mukana säpinät-kampanjassa, kerro nimesi, pöytänumero ja ajanjakso. Ylläpidämme osallistujista listaa. Ja kun myyntijaksosi alkaa, pyydä kassalta Säpinät-ale lappu ja kiinnitä se hyvin pöytääsi. Siinä se!

- Jos et halua osallistua kampanjaan, voit silti vuokrata ihan normaalisti myyntipöydän ja myydä kuten tavallisestikin ilman alennusta.

Muut ehdot kuten sopimusehdoissamme.

Mahdolliset kysymykset voi laittaa asiakaspalveluun: kirpputorispinny@gmail.com tai lähettämällä www-sivuiltamme yhteydenottolomake.

TERVETULOA MUKAAN!

Säpinäterveisin
Kirpputori Spinny