Spinnyn Sporttinurkka 

SPINNYN SPORTTINURKKA AVAUTUU TI 22.11

MISTÄ ON KYSYMYS:
Spinny Sporttinurkka on Spinnyn takaosassa oleva alue, jossa voi myydä itsepalveluperiaatteella kaikenlaista sesongin sporttitavaraa provisiolla.

MITÄ TAVARAA NYT VOI MYYDÄ:
Nyt käynnistyy talvisesonki ja siellä voi kierrättää hyväkuntoiset  sukset, monot, laskettelusukset, laskettelumonot, luistimet, pulkat, kelkat ym.

MITÄ EI VOI MYYDÄ:
Älä tuo sinne tavaraa jonka oikea paikka on sortti-asema tai välineitä jotka ovat menneiltä vuosikymmeniltä tai tavaroita jotka ovat rikki. Tarkoitus on että myytävä tavara on ajanmukaista ja laadukasta, ja ehjää, heti talvikäyttöön kelpaavaa.

VARAUSTEN TEKO:
Varaukset tehdään kirppari-kallesta ja löytyy aika/varaustaulukosta aika alhaalta nimellä "Sesonkituote" (Tuotenumerot 1150-1199). Paikkoja rajoitetusti. Paikan voi varata myös myymälästä.
Varausten alkaminen aina tiistaina tai lauantaina.

VARAUKSEN KESTO:
Varauksen kesto (oletus) 2 viikkoa.
Maksimiaika 4 viikkoa.

HINTALAPUT:
Yksi varaus sisältää max 30 tavaraa/yhden hintalappuarkin verran.
(esim. sukset+sauvat -paketti on "yksi tavara", tai luistimet on "yksi tavara"). Tarra-arkista veloitetaan lisätarra-arkin maksu.

PROVISIO:
Myydyistä tuotteista veloitetaan provisio joka on 30% tuotteen myyntihinnasta.

MILLOIN TALVISESONKI PÄÄTTYY:
Talvisesonki sporttinurkassa jatkuu hiihtolomaan saakka.

VARAUKSEN PÄÄTTYESSÄ:
Sinun tulee hakea myymättä jääneet tavarasi pois. Se tulee tehdä myyjän kautta. (menet ensin kassalle sanomaan että haet pois myymättömät tavarat, myyjä tarkastaa tiedot järjestelmästä, ja haet pois sitten omat myymättömät tuotteet kassan kautta.)

TILITYS:
Tilitys tehdään viikottain normaali aikataulun mukaan, eli jos myyntiviikko päättyy maantaisin, tilitys maksetaan siitä 7 vrk päästä eli seuraavana maanantaina.

VARAAMME OIKEUDEN MUUTOKSIIN

TERVETULOA MUKAAN!

Terveisin
Spinny